Kategorier
Okategoriserade

Information om reservlistan

Vi tycker att det är jättekul att så många vill komma på lägret i påsk! Det betyder att vi redan första dagen som anmälan öppnade fyllde de första platserna till lägret och nu har gått över till reservlista. Att anmälan gått över till reservlista betyder INTE att lägret är helt fullt än. Anledningen att vi stänger anmälan innan lägret är fullt är att vi måste räkna efter hur många platser som finns på lägret och dubbelkolla så att det finns plats för till exempel konfirmander, stiftspersonal och övriga som behöver en plats på lägret. När vi kommit fram till det så börjar vi släppa på deltagare från reservlistan.

Eftersom vi nu gått över till reservlistan så är det extra viktigt att du som har en plats till lägret hör av dig till rollspelslager@camelot.nu om du inte längre kan komma på lägret så att vi i så fall kan ge din plats till någon annan.

Här kommer några svar på frågor som kan dyka upp om reservlistan:

 • Jag står på reservlistan. När kommer jag få svar på om jag har en plats på lägret?
  – Från och med måndag 13 mars kommer vi höra av oss till de första som får en plats på lägret. Därefter kommer vi höra av oss löpande när en plats blir tillgänglig.
 • Hur vet jag att jag fått en plats på lägret?
  – Om du står på reservlistan kommer vi kontakta dig via e-post om du fått en plats. Håll därför gärna koll i inkorgen från och med måndag och kolla gärna i skräpposten så du inte missar något mail från oss.
 • Måste jag bekräfta min plats?
  – Ja, om du blir erbjuden en plats vill vi att du svarar på mailet så att vi vet att du har sett det och vet om du fortfarande kan åka på lägret.
 • När stänger reservlistan?
  – Anmälan till reservlistan kommer stänga söndag 19 mars, alltså samma dag som den vanliga anmälan skulle ha stängt. Det beror bland annat på att Finnåker behöver veta vilka som kommer på lägret för att kunna förbereda matinköp och liknande.
 • Kan jag ansöka om bidrag från vistelsefonden även om jag står på reservlistan?
  – JA! Alla kan söka till vistelsefonden även de som står på reservlistan.
 • Jag vill boka resa till lägret så snart som möjligt, kan jag göra det även om jag står på reservlistan?
  – Vi hoppas att vi ska kunna ge alla en plats på lägret, men eftersom vi inte kan garantera något så rekommenderar vi att vänta med att boka resa eller köpa ombokningsbara/avbokningsbara biljetter.

Skulle ni ha några andra frågor är det bara att ni hör av er till lägerarr på rollspelslager@camelot.nu

Lämna ett svar