Kategorier
Nyheter

Påskläger 2020 inställt

Camelot!

Vi kommer med tråkiga nyheter från styrelsen. Efter de diskussioner vi haft med stiftet, distriktet och lägerarrangörerna har vi kommit fram till att ta beslutet att ställa in Camelots Påskläger 2020.

Det som diskuterats mycket är att ta förebyggande åtgärder. Och även om vi skulle göra det och se till att hygienen hålls på lägret i så lång utsträckning som möjligt, så går det bara att förminska risken för smittspridning. Och även om vi kan förminska risken känner vi oss inte bekväma med att arrangera ett läger hur liten risken än är.

Alla de praktiska konsekvenserna av det här beslutet är inte helt klart än. Men om du redan betalat in din lägeravgift så kommer du självklart få tillbaks den.

Just nu kollar vi också på olika sätt att få så mycket Camelot som möjligt till er. Så om ni har idéer på aktiviteter som går att göra online så kan ni skicka ett meddelande till någon i styrelsen så ska vi försöka arrangera ett påskläger online istället!

För Camelot!

Styrelsen