Kategorier
Okategoriserade

Viktigt att kontakta lägerarr om du inte kan komma på lägret!

Nu är det bara ungefär en vecka kvar tills vi ses på Finnåker. Eftersom många vill komma på påsklägret har vi som vi skrivit tidigare tyvärr behövt använda reservlistan även detta läger. Efter att ha kunnat plocka in några deltagare från reservlistan så finns det fortfarande flera personer kvar på reservlistan som vi tyvärr behövt neka för att lägret är fullt. Därför vill vi poängtera att det är väldigt viktigt att du hör av dig till rollspelslager@camelot.nu om du inte längre kan komma på lägret.

Det vore synd om vi har en lägerplats tom för att någon inte hört av sig. Dessutom är anmälan bindande så om du inte dyker upp på lägret trots att du är anmäld och inte har hört av dig till lägerarrangörerna kan du behöva betala din lägeravgift ändå. Alla kan bli sjuka och andra saker kan uppstå. Det viktiga är att du hör av dig så att vi vet om det.

I dagarna kommer det traditionella infomailet skickas ut till alla som är anmälda till lägret, så håll koll på mailen så du inte missar när det kommer.

Tidiga påskhälsningar från Lägerarr 🐥

Lämna ett svar