Trettonhelgsläger

Tycker du det är för långt mellan allhelgona- och påsklägret? Skulle du vilja åka till Finnåker och spela spel och umgås en hel helg? Vill du ha fler chanser att träffa kompisar som du kanske bara träffar på våra stora rollspelsläger? Då är Trettonhelgslägret något för dig!

Under helgen 5-7 januari 2022 pågår ett antal olika läger med olika teman. Varje läger har sitt egna schema men morgonsamling, måltider och andakter är gemensamma.

Det traditionella trettonhelgslägret – ett läger där vi själva bestämmer vad vi vill göra. De enda schemalagda punkterna är en kort morgonsamling varje dag, måltider och en gudstjänst. Resten av tiden är fri för att spela spel, hänga med kompisar, bada bastu eller bara ta det lugnt.

Mer info och anmälan till Trettonhelgslägret hittar du här: Länk!

Regnbågsläger – ett läger för HBTQ+personer. Vi kommer att samtala om hur det är att vara HBTQ+person i dagens Sverige, vi kommer fundera över hur den kristna tron hjälper och stjälper oss i vår identitet. Vi kommer dricka mycket te, kaffe och varm choklad och umgås och växa tillsammans. Regnbågslägret riktar sig till dig som sätter dig själv någonstans i spektrat HBTQ+.

Tänk på att du kan bli medlem i Svenska Kyrkans Unga gratis för att kunna åka på Regnbågslägret för subventionerat pris. Medlem blir du lätt via denna länk: Klicka här!

Minecraftläger – ett läger för dig som är 10-15 år och vill spela Minecraft. Vi kommer att prova på många olika sätt att spela Minecraft på, umgås och äta god mat.

Konfirmationsläger – ett läger för våra rollspelskonfirmander som började sin konfirmandläsning under allhelgonalägret.