Info och anmälan

Info

Datum för lägret är 5-7 januari 2022. Lägeravgiften för det traditionella Trettonhelgslägret är 1 400 kr, men om du betalat verksamhetsavgift till Svenska Kyrkans Unga Camelot blir deltagaravgiften 1 000 kr. Kostnaden för Regnbågslägret är 300 kr för medlemmar i Svenska Kyrkans Unga och 1 400 kr för övriga deltagare. Om du vill ha hjälp med transport från Arboga till Kursgården på fredagen och/eller tillbaka till Arboga på söndagen så kostar det ytterligare 100 kr. Priset för transport är samma oavsett om du behöver transport en av dagarna eller båda.

Deltagaravgiften ska betalas in till Camelots Bankgiro 289-8195. Notera att det inte är samma konto som för påsk- och allhelgonalägren. Om du har möjlighet att lämna en notis/kommentar till inbetalningen så lämna ditt personnummer så din inbetalning blir tydligt identifierad. Anmälan är bindande.

Verksamhetsavgiften till Svenska Kyrkans Unga Camelot är 150 kr per verksamhetsår. Årets verksamhetsår är 1 september 2021-31 augusti 2022. Du kan registrera verksamhetsavgift här eller kontakta oss på styrelse@camelot.nu om du har frågor så hjälper vi mer än gärna till.

Mer info finns under fliken praktisk information.

Vi vill ha din anmälan så snart som möjligt men absolut senast 20 december 2020!

Grupper

Om du är pedagog eller ledare inom en församling och vill anmäla en grupp, gör så att ni anmäler varje ungdom genom formuläret på denna sida och kontakta sedan Kicki Törnros (telefon 0709-386902), för att göra upp om en betalningslösning.

Anmälan