Ledare och kontakt

Under lägret har vi några ledare, dessa är precis som de andra deltagarna och arrangörerna ungdomar som är aktiva inom föreningen Svenska Kyrkans Unga Camelot. Ledarna är framförallt ansvariga för det praktiska under lägret och deltar i planeringen av lägret. Ledarna finns på lägret som en resurs för deltagarna, tveka inte att fråga dem om det är något du undrar över eller behöver hjälp med.

Präster

Vi har minst en präst från Västerås stift på plats under hela helgen. Förutom förättande av mässor och morgonböner så finns prästerna tillgängliga för samtal och stöd om deltagare vill ha någon att prata med.

Personal

Finnåkers kursgårds trevliga och extremt kompetenta kökspersonal finns på plats under dagtid för att sköta köket och våra måltider. Dessa har en särskild plats i våra hjärtan på grund av den underbara mat de lagar åt oss!

Kontakt

Arrangörer

Lägret arrangeras av Svenska Kyrkans Unga Camelot på uppdrag av Svenska Kyrkans Unga i Västerås stift.

Vill du komma i kontakt med lägerarrangörerna kan du mejla till rollspelslager@camelot.nu  eller ringa Kicki Törnros på telefon 0709-386902.

Svenska Kyrkans Unga Camelot

Föreningen

Svenska Kyrkans Unga Camelot är en lokalavdelning av Svenska Kyrkans Unga i Västerås stift. Camelot sysslar med bordsrollspel, levande rollspel, kort- och figurspel och mycket annat som förknippas med rollspelshobbyn.

Facebook

Föreningen har också en grupp på Facebook som ni hittar här:
https://www.facebook.com/groups/6436996431/