Vad händer på lägret

Aktiviteter

Gillen

Gillen är grupper inom föreningen med olika specialintressen. Under gillestiden håller olika gillen workshops och visar upp sig och sina aktivteter så alla kan delta och lära sig mer. Bland annat spelas det olika typer av spel och olika hantverk förevisas.

Mässor och morgonböner

Under lägret hålls varje morgon efter frukost morgonbön och under lägret firar vi även mässa två av kvällarna, övriga kvällar hålls det aftonbön. De olika andakterna tar upp olika aktuella teman för helgen. Alla aktiviteter i kapellet är frivilliga.

Auktion

För att föreningen ska få in pengar till sina aktiviteter anordnas det varje läger en auktion. Har du till exempel en bok du inte behöver längre, en mantel du kan slitas ifrån eller vill hjälpa någon med något du är bra på kan du ta med ditt bidrag till lägret. Om du vill handla kan du betala med kontanter eller Swish.

Städning

Innan vi lämnar Finnåker så ska vi städa efter oss. Alla deltagare på lägret hjälps åt att tillsammans städa alla utrymmen tills det är minst lika rent och fint som när vi kom till gården.